eKarioka este partenerul primei ediții Wolfblues !

eKarioka pregătește un nou site dedicat exclusiv cărților de vizită!

eKarioka lansează în curând o platformă ce oferă posibilitatea de a configura online modelul cărților de vizită preferat. Pe lângă adaptările clasice de fond, dimensiuni sau poziționare a textului pe cartea de vizită, acum, cu noul configurator, se oferă șansa de a folosi inclusiv imagini la calitate foto pe cartea de vizită sau realizarea acesteia în formate dintre cele mai diverse, adaptate pentru specificul oricărui brand.

Pentru idei inspirate de design se va pune la dispoziție în mod gratuit o colecție extinsă de template-uri realizate de graficieni profesioniști, oferind astfel garanția calității și aspectul impecabil al cărtii de vizită.

Tipărirea se poate realiza acum pe suporturi dintre cele mai spectaculoase! De la materiale atipice din plastic, cu un grad crescut de rigiditate asemănător cardurilor bancare, până la cartoane speciale cu grosimi chiar și de 400g. Aspectul premium al cărților de vizită este amplificat de finisările speciale cu folio, embossare sau timbru sec prin care se pot evidenția anumite elemente de grafică.

Toate posibilitățile de personalizare oferite de configuratorul online sunt susținute de o gamă foarte complexă de cartoane speciale. Sunt peste 201 tipuri de cartoane speciale, colecție atent selecționată conform standardelor de calitate, marca SUA, Canada, Franța, Belgia sau Italia. Acestea se diferențiază prin texturi deosebite și aspectul lor unic, caracteristici  transpuse și cărților de vizită, transformându-le astfel în materiale esențiale de branding și promovare eficientă.

eKarioka s-a născut pentru a oferi soluții creative pentru exprimarea personalității unice ale partenerilor și de a sprijini evoluția lor către un statut superior. Brand recunoscut în domeniul serviciilor profesionale de tipar și de personalizare, oferă o gamă variată de  materiale de promovare.

Click pe banner pentru detalii!

Banner-728x90_3